Richard Mille’ in ilk kendinden kurmalı saati

0
Saat dünyasında ismini duyuran, kişilerde farklı bir hava uyandıran, kalitesini kanıtlamış ve birçok markayı geride bırakmayı başarmış bir markadır o. Richard Mille’ in ilk kendinden kurmalı saati hem erkeklere hem de kadınlara özgüdür ve eşi benzeri yoktur. Genellikle Richard Mille spor, lüks, kullanışlı ve şık tasarımlar üreterek marka değerini artırmayı başarmıştır. Richard Mille’ in ilk kendinden kurmalı saati ise saatçilik sektöründe fazlasıyla popüler olmuş ve büyük yankı uyandırmıştır. Bu ilk kurmalı saat tasarımsal özelliklerinin yanı sıra kalibre denilen mermiler ile donatılarak bu kaliteli ve eşsiz güzelliğiyle piyasaya sürülmüş ve saat severler tarafından ilgi görmeyi başarmıştır.

Dünya çapında büyük ün salmış başarılı bir tenisçi olan Rafael Nadal, ünlü bir marka sahibi olan İsviçreli Richard Mille ile anlaşma yaparak büyük bir başarıya imza attı. Bu anlaşma için ünlü tenisçiye RM 35-02 adındaki saati verdi. Bu saat hafif, dayanıklı, sağlam ve sporcu tasarımıyla eşsiz bir yer tutmaktadır. Biraz da bu saatin tasarımı hakkında bilgi verelim; karbon yapısı, kırmızı renkli kasası, beyaz detayları ve sarı kordonuyla oldukça başarılı ve etkileyici bir Richard Mille modeli olmayı başarmıştır. Bu tasarımının fiyatı biraz uçuk ve fazla olsa da verdiğiniz paranın değerini çok rahat bir şekilde alabilirsiniz. Nasıl mı?


Islak ve kumlu zeminler için özel bir tasarım olan RM 35-02, erkekler için 2016 modasına uygun, güzel ve kullanışlı tasarımıyla üretilmiş en iyi saatler arasında yer alabilecek özelliklere sahip olmaktadır. Richard Mille’ in en etkileyici ve göz kamaştıran koleksiyonlarından biri olan Rafael Nadal koleksiyonuna eklemiş olduğu RM 35-02 saatinin RMAL1 mekanizmasının 4Hz hızındaki ultra hız işleyişini, iskelet şeklindeki kadranı sayesinde hem ön hem de arka cepheden de kolaylıkla görebilirsiniz. Bu saatin en etkileyici özelliği ise 55 saatlik güç rezervine sahip olmasıdır. Ayrıca 50 metreye kadar suya dayanabilen bir tasarımdır. Kısacası bu model pek çok saat severin hayallerini süsleyecek bir tasarıma sahiptir. Siz de Richard Mille’ in replika saat modelleri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe